
Frokost
Frokostkortet er enkelt og simpelt - dog uden at gå på kompromis med nye og spændende smagskombinationer. Samtidig gør jeg meget ud af anretningen, da jeg tror på, at vi også spiser lidt med øjenene. Retterne vil løbende blive udskiftet alt efter sæson og nye ideer. Jeg glæder mig til at servere maden for dig.
-
Sesamstegt polenta
138,-Sød kartoffel - grønt - dadler - karamellisrede løg - gedefeta (eller ønsker du kofeta?) - ristede græskarkerner - grøn tahindressing - Serveres med speltbrød og rødbede-hvidløgssmør
-
-
Hamanns’ amagermad
133,-Franskbrød - confiteret and - krydderurter - gulerodscreme - mascarpone - abrikos - rugbrød
-
-
Salat med grøntsagskroketter og krydret fetacreme
137,-Sæsonens grønt - fintsnittet kål - årstidens bagte rodfrugt - quinoa - vendt i min yndlings oliedressing
-
-
Salat med rugbrødsknasende kylling & hummus
137,-Sæsonens grønt - fintsnittet kål - årstidens bagte rodfrugt - quinoa - vendt i min yndlings oliedressing
-
-
Orientalsk bygotto med kylling
140,-Toppet med forårsløg - sesam - edamamebønner - hytteost - krydderurter - saltet nødder - vindruer (Kan også laves vegetarisk - 119 kr.)